Karlholm Utveckling KB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Karlholm Utveckling KB

Annons:
Karlholm Utveckling KB är ett företag eller verksamhet i Karlholmsbruk som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Karlholm Utveckling KB har några lediga lägenheter i Karlholmsbruk kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Karlholm Utveckling KB i Karlholmsbruk rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Karlholmsbruk samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Karlholmsbruk så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Karlholm Utveckling KB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Karlholm Utveckling KB

Karlholm Utveckling KB
Lancashirev. 30
819 40 KARLHOLMSBRUK


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Karlholm Utveckling KB

Om du vill besöka Karlholm Utveckling KB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Karlholm Utveckling KB i Karlholmsbruk