Lägenheter och bostadsrätter i Karlholmsbruk

Hitta en lägenhet i Karlholmsbruk

Annons:
I Karlholmsbruk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Karlholmsbruk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Karlholmsbruk som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Karlholmsbruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Karlholmsbruk.

Lägenhet i Karlholmsbruk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Karlholmsbruk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Karlholmsbruk.

Karlholm Utveckling KB
Lancashirev. 30
819 40 KARLHOLMSBRUK

Annons:


Lär dig mer om Karlholmsbruk - korta fakta

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Pris på bostadsrätter i Karlholmsbruk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Karlholmsbruk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Karlholmsbruk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Karlholmsbruk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.