Lägenheter och bostadsrätter i Heby

Hitta en lägenhet i Heby

Annons:
I Heby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Heby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Heby som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Heby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Heby.

Lägenhet i Heby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Heby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Heby.

Fastighetsbyrån
Kyrkog. 6
744 31 HEBY


Hebygårdar AB
Stationsv. 2
744 31 HEBY


Svensk Fastighetsförmedling
Torget 4
744 31 HEBY


Lexator Fastigheter I Garpenberg AB
Lexator Fastigheter I Sågmyra AB
Lexator Fastigheter AB
Morgongåva Bostäder AB
Åstrand & Svensson Förvaltning AB
Ål 502
744 91 HEBY

Annons:


Lär dig mer om Heby - korta fakta

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Pris på bostadsrätter i Heby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Heby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Heby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Heby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Heby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.