Lägenheter och bostadsrätter i Gimo

Hitta en lägenhet i Gimo

Annons:
I Gimo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gimo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gimo som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gimo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gimo.

Lägenhet i Gimo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gimo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gimo.

Östhammarshem
Vattentornet 1
747 43 GIMO

Annons:


Lär dig mer om Gimo - korta fakta

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gimo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gimo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gimo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gimo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gimo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.