Lägenheter och bostadsrätter i Björklinge

Hitta en lägenhet i Björklinge

Annons:
I Björklinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Björklinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Björklinge som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Björklinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Björklinge.

Lägenhet i Björklinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Björklinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Björklinge.

Förskolan Barnasinnet
Lindgårdsv. 5
743 64 BJÖRKLINGE


Another Level Sweden AB
Strandängsv. 8
743 61 Björklinge

Annons:


Lär dig mer om Björklinge - korta fakta

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Pris på bostadsrätter i Björklinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Björklinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Björklinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Björklinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Björklinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.