Nordic Properties Portfolio 2 AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Nordic Properties Portfolio 2 AB

Annons:
Nordic Properties Portfolio 2 AB är ett företag eller verksamhet i Bålsta som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Nordic Properties Portfolio 2 AB har några lediga lägenheter i Bålsta kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Nordic Properties Portfolio 2 AB i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Bålsta samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Bålsta så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Nordic Properties Portfolio 2 AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Nordic Properties Portfolio 2 AB

Nordic Properties Portfolio 2 AB
Stockholmsv. 22 A
746 33 BÅLSTA


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Nordic Properties Portfolio 2 AB

Om du vill besöka Nordic Properties Portfolio 2 AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Nordic Properties Portfolio 2 AB i Bålsta