Fastighetsbyrån Bålsta AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Fastighetsbyrån Bålsta AB

Annons:
Fastighetsbyrån Bålsta AB är ett företag eller verksamhet i Bålsta som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Fastighetsbyrån Bålsta AB har några lediga lägenheter i Bålsta kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Fastighetsbyrån Bålsta AB i Bålsta rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Uppsala som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Bålsta samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Bålsta så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Fastighetsbyrån Bålsta AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Fastighetsbyrån Bålsta AB

Fastighetsbyrån Bålsta AB
Stockholmsv. 85
746 33 BÅLSTA
0171 - 514 00

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Fastighetsbyrån Bålsta AB

Om du vill besöka Fastighetsbyrån Bålsta AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Fastighetsbyrån Bålsta AB i Bålsta


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.