Lägenheter och bostadsrätter i Vendelsö

Hitta en lägenhet i Vendelsö

Annons:
I Vendelsö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vendelsö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vendelsö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vendelsö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vendelsö.

Lägenhet i Vendelsö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vendelsö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vendelsö.

Nils Ekelund AB
Tutviksv. 55
136 75 Vendelsö


Eventsegling.se
Plankv. 6
136 73 Vendelsö


Fraim Påhlman, Eva Christina
Bondv. 136
136 75 Vendelsö


Kvarnsjögården AB
Lärjungev. 4
136 69 VENDELSÖ

Annons:


Lär dig mer om Vendelsö - korta fakta

Vendelsö är en bebyggelse i tätorten Stockholm och en kommundel i Haninge kommun. Vendelsö är belägen på ömse sidor om Gudöbroleden öster om Drevviken och söder om Gudöån och Långsjön vilka utgör gräns mot Tyresö kommun. I öster ligger Tyresta nationalpark.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Vendelsö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vendelsö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vendelsö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vendelsö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vendelsö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.