Lägenheter och bostadsrätter i Vaxholm

Hitta en lägenhet i Vaxholm

Annons:
I Vaxholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vaxholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vaxholm som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vaxholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vaxholm.

Lägenhet i Vaxholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vaxholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vaxholm.

Postgirots Vänner
Ytterbystrandsv. 28
185 94 Vaxholm


Anna Karlöf
Skarpöv. 75
185 91 VAXHOLM


Hammarslagaren AB
Repslagareg. 3
185 31 VAXHOLM


Ove Ahlström Fastigheter AB
Kaptensg. 5
185 32 Vaxholm


AB Facasea
Gillbo Fastigheter AB
Söderhamnsplan 4
185 31 VAXHOLM

Annons:


Lär dig mer om Vaxholm - korta fakta

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vaxholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vaxholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vaxholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vaxholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vaxholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.