Lägenheter och bostadsrätter i Västerhaninge

Hitta en lägenhet i Västerhaninge

Annons:
I Västerhaninge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Västerhaninge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Västerhaninge som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Västerhaninge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Västerhaninge.

Lägenhet i Västerhaninge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Västerhaninge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Västerhaninge.

Stockholms Puts och Betonghantering AB
Åbylundsv. 36
137 32 VÄSTERHANINGE


Björklunds Fastighetsbyrå
Åkerv. 4
137 41 VÄSTERHANINGE


MÄKLARHUSET
Nynäsv. 206
137 41 VÄSTERHANINGE


Monary Mark & Fastighet AB
Klockarg. 5
137 38 VÄSTERHANINGE


Kirze Invest AB
Verkstadsv. 4
137 37 Västerhaninge


Spear Fastighets ABAnnons:


Lär dig mer om Västerhaninge - korta fakta

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Pris på bostadsrätter i Västerhaninge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Västerhaninge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Västerhaninge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Västerhaninge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Västerhaninge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.