Lägenheter och bostadsrätter i Vällingby

Hitta en lägenhet i Vällingby

Annons:
I Vällingby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vällingby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vällingby som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vällingby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vällingby.

Lägenhet i Vällingby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vällingby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vällingby.

Svenska Bostäder, AB
Vällingbyplan 2
162 12 Vällingby


Vällingby Kontorshotell
Pajalag. 56 Vällingby City
162 65 Vällingby


Fastighetsbyrån Vällingby
Pajalag. 57
162 65 Vällingby


Svensk Fastighetsförmedling
Vällingby Torg 31 Vällingby City
162 65 Vällingby


SkandiaMäklarna
Ångermannag. 138 Vällingby City
162 65 Vällingby


Stiftelsen Hotellhem I Stockholm
Indalsbacken 17 B
162 68 VÄLLINGBY


Foxab AB
Råckstav. 19
162 52 Vällingby


Competition Creater I Stockholm AB
Vinstav. 53
162 70 Vällingby

Annons:


Lär dig mer om Vällingby - korta fakta

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Pris på bostadsrätter i Vällingby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vällingby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vällingby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vällingby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vällingby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.