Lägenheter och bostadsrätter i Väddö

Hitta en lägenhet i Väddö

Annons:
I Väddö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Väddö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Väddö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Väddö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Väddö.

Lägenhet i Väddö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Väddö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Väddö.

Förenade Solhem Kooperativa Hyresrättsförening
Gåsviksv. 67
Väddö


Björkögården
Väster Edsvik 28
764 92 Väddö


Karlsviken Fastighets AB
Hantverksv. 5
764 93 VÄDDÖ

Annons:


Lär dig mer om Väddö - korta fakta

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Pris på bostadsrätter i Väddö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Väddö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Väddö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Väddö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Väddö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.