Lägenheter och bostadsrätter i Uttran

Hitta en lägenhet i Uttran

Annons:
I Uttran finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Uttran. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Uttran som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Uttran hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Uttran.

Lägenhet i Uttran - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Uttran som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Uttran.

Sw Grangärde AB
Söderby Gårds v. 15
147 60 Uttran


Robert & Ku Holding AB
Bergtorpsv. 3
147 63 UTTRAN


R. Kulhan Fastigheter AB
Bergtorpsv. 3
147 63 UTTRAN


Pv Fastigheter Sweden AB
Bergtorpsv. 3
147 63 UTTRAN

Annons:


Lär dig mer om Uttran - korta fakta

Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Uttran

Eftersom priset på en bostadsrätt i Uttran varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Uttran för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Uttran.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Uttran som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.