Lägenheter och bostadsrätter i Tungelsta

Hitta en lägenhet i Tungelsta

Annons:
I Tungelsta finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tungelsta. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tungelsta som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tungelsta hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tungelsta.

Lägenhet i Tungelsta - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tungelsta som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tungelsta.

Rebecka Miskovic AB
Södertäljev. 17
137 56 TUNGELSTA

Annons:


Lär dig mer om Tungelsta - korta fakta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Pris på bostadsrätter i Tungelsta

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tungelsta varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tungelsta för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tungelsta.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tungelsta som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.