Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB

Annons:
Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB är ett företag eller verksamhet i Tumba som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB har några lediga lägenheter i Tumba kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB i Tumba rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Tumba samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Tumba så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB

Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB
Gröndalsv. 6
147 30 Tumba
073 - 613 50 86

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB

Om du vill besöka Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB i Tumba