Lägenheter och bostadsrätter i Tumba

Hitta en lägenhet i Tumba

Annons:
I Tumba finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tumba. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tumba som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tumba hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tumba.

Lägenhet i Tumba - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tumba som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tumba.

Botkyrkabyggen, AB
08 - 530 693 00Botkyrka-Salem Fastighetsbyrå AB
Gröndalsv. 6
147 30 Tumba


Botkyrka Stadsnät AB
Hans Stahles v. 7
147 41 Tumba


Fastighets AB Alfågeln
Tumba Torg 101
147 30 Tumba


Ma Hägglund Invest AB
Scheelev. 2
147 31 TUMBA

Annons:


Lär dig mer om Tumba - korta fakta

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tumba

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tumba varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tumba för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tumba.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tumba som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.