Lägenheter och bostadsrätter i Stocksund

Hitta en lägenhet i Stocksund

Annons:
I Stocksund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stocksund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stocksund som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stocksund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stocksund.

Lägenhet i Stocksund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stocksund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stocksund.

Loer, AB
Granhällsv. 29
182 75 STOCKSUND


Rheologica Properties AB
Johan Banérs v. 49
182 75 STOCKSUND


Thaim Away Properties AB
Förvaltnings AB Ekenberg
Långängsv. 18
182 75 STOCKSUND


Fastighets AB Konstapeln
Dianav. 2
182 78 Stocksund


Harmén Fastigheter, AB
Lagerstierna Holding, AB
Brov. 9
182 76 Stocksund

Annons:


Lär dig mer om Stocksund - korta fakta

Stocksund är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse huvudsakligen ingår som en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Lilla Värtan och Stocksundets norra strand. I kommundelen ingår även ön Tranholmen vars bebyggelse bildar en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Stocksund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stocksund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stocksund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stocksund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stocksund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.