Lägenheter och bostadsrätter i Stockholm-Arlanda

Hitta en lägenhet i Stockholm-Arlanda

Annons:
I Stockholm-Arlanda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stockholm-Arlanda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stockholm-Arlanda som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stockholm-Arlanda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stockholm-Arlanda.

Lägenhet i Stockholm-Arlanda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stockholm-Arlanda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stockholm-Arlanda.

Logistic City 1 ABAnnons:


Lär dig mer om Stockholm-Arlanda - korta fakta

Stockholm Arlanda Airport (IATA: ARN, ICAO: ESSA) är belägen i Sigtuna kommun i Stockholms län och är Sveriges största internationella flygplats. Med mer än 20 miljoner passagerare och drygt 230 000 starter och landningar per år är Arlanda Sveriges största flygplats, Nordens tredje (efter Köpenhamn-Kastrup och Oslo-Gardermoen).

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Stockholm-Arlanda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stockholm-Arlanda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stockholm-Arlanda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stockholm-Arlanda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stockholm-Arlanda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.