Lägenheter och bostadsrätter i Stockholm

Hitta en lägenhet i Stockholm

Annons:
I Stockholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Stockholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Stockholm som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Stockholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Stockholm.

Lägenhet i Stockholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Stockholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Stockholm.

Riksbyggen
Kungsbron 21
111 22 STOCKHOLM


Wallenstam AB
Birger Jarlsg. 64
114 29 STOCKHOLM


Olov Lindgren AB
Drottningg. 97
113 60 STOCKHOLM


HEBA Fastighets AB (publ)
Timmermansg. 31
118 55 Stockholm


Svensk Fastighetsförmedling
Liljeholmstorget 38
117 61 Stockholm


Aberdeen Asset Management
Sveav. 25
111 34 Stockholm


Fastighetsbyrån Stockholm - Östermalm
Sibyllegatan 28
11443 Stockholm


Småa AB
Årstaängsvägen 11
117 43 Stockholm

Annons:


Lär dig mer om Stockholm - korta fakta

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Pris på bostadsrätter i Stockholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Stockholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Stockholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Stockholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Stockholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.