Lägenheter och bostadsrätter i Spånga

Hitta en lägenhet i Spånga

Annons:
I Spånga finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Spånga. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Spånga som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Spånga hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Spånga.

Lägenhet i Spånga - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Spånga som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Spånga.

Fastighetsbyrån Spånga
Stormbyv. 2 -4
163 55 SPÅNGA


Brf Äpplet, medlem i HSB
Stadingeplan 20
163 66 SPÅNGA


U&H Burman AB
Stridsbergav. 3
163 40 SPÅNGA


Hornstulls Strand 5 Niclas Pikner Förval
08 - 36 10 20Lsh Invest AB
Drevkroken 23
163 54 Spånga


Jamen AB
Skydraget 5
163 55 SPÅNGA


Ks Floormanagement AB
Nybykroken 3
163 70 Spånga


Caramba Consulting AB
Mjölnarstigen 37
163 41 Spånga

Annons:


Lär dig mer om Spånga - korta fakta

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Pris på bostadsrätter i Spånga

Eftersom priset på en bostadsrätt i Spånga varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Spånga för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Spånga.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Spånga som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.