Lägenheter och bostadsrätter i Skogås

Hitta en lägenhet i Skogås

Annons:
I Skogås finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skogås. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skogås som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skogås hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skogås.

Lägenhet i Skogås - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skogås som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skogås.

SkandiaMäklarna
Duettv.
142 40 Skogås


Svensk Fastighetsförmedling
Skogåsplan 9
142 30 SKOGÅS


Kpl Center AB
G. Dalaröv. 26 B
142 52 SKOGÅS

Annons:


Lär dig mer om Skogås - korta fakta

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Pris på bostadsrätter i Skogås

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skogås varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skogås för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skogås.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skogås som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.