Lägenheter och bostadsrätter i Skärholmen

Hitta en lägenhet i Skärholmen

Annons:
I Skärholmen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skärholmen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skärholmen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skärholmen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skärholmen.

Lägenhet i Skärholmen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skärholmen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skärholmen.

Tomas Mäklarbyrå AB
Sätra Torg 18 -20
127 38 SKÄRHOLMEN


Mälarplymen AB
Stångholmsbacken 1
127 40 Skärholmen

Annons:


Lär dig mer om Skärholmen - korta fakta

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Pris på bostadsrätter i Skärholmen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skärholmen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skärholmen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skärholmen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skärholmen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.