Lägenheter och bostadsrätter i Saltsjöbaden

Hitta en lägenhet i Saltsjöbaden

Annons:
I Saltsjöbaden finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Saltsjöbaden. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Saltsjöbaden som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Saltsjöbaden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Saltsjöbaden.

Lägenhet i Saltsjöbaden - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Saltsjöbaden som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Saltsjöbaden.

Qusthus i Helsingborg AB
Ringv. 65
133 35 SALTSJÖBADEN


Mäklargruppen Hall & Måsén HB
Vinterbrinksv. 9 A
133 32 Saltsjöbaden


Brickhouse Fastighetsutveckling AB
Friggastigen 4
133 38 Saltsjöbaden


Fastighets AB Neglinge 5:13
Neglingev. 47
133 34 Saltsjöbaden


Grandgårdarna Fastighets AB
Syrenparken 7
133 35 SALTSJÖBADEN


Arrhenius Förvaltnings AB
Vikv. 15
133 35 SALTSJÖBADEN


Saltsjö Pir AB
Rma Fitness Consult AB
Torsv. 61 A
133 38 Saltsjöbaden

Annons:


Lär dig mer om Saltsjöbaden - korta fakta

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Pris på bostadsrätter i Saltsjöbaden

Eftersom priset på en bostadsrätt i Saltsjöbaden varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Saltsjöbaden för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Saltsjöbaden.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.