Lisi Fastighetsaktiebolag - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Lisi Fastighetsaktiebolag

Annons:
Lisi Fastighetsaktiebolag är ett företag eller verksamhet i Saltsjö-Boo som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Lisi Fastighetsaktiebolag har några lediga lägenheter i Saltsjö-Boo kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Lisi Fastighetsaktiebolag i Saltsjö-Boo rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Saltsjö-Boo samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Saltsjö-Boo så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Lisi Fastighetsaktiebolag som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Lisi Fastighetsaktiebolag

Lisi Fastighetsaktiebolag
Häckv. 9
132 43 Saltsjö


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Lisi Fastighetsaktiebolag

Om du vill besöka Lisi Fastighetsaktiebolag kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Lisi Fastighetsaktiebolag i Saltsjö-Boo