Lägenheter och bostadsrätter i Rosersberg

Hitta en lägenhet i Rosersberg

Annons:
I Rosersberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rosersberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rosersberg som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rosersberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rosersberg.

Lägenhet i Rosersberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rosersberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rosersberg.

Land-inn
Slottsv. 15 A
195 71 ROSERSBERG


Enskild Firma Gunnar Hagelin
Skoby
195 95 ROSERSBERG

Annons:


Lär dig mer om Rosersberg - korta fakta

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rosersberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rosersberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rosersberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rosersberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rosersberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.