Björn Sandberg Förvaltning AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Björn Sandberg Förvaltning AB

Annons:
Björn Sandberg Förvaltning AB är ett företag eller verksamhet i Rimbo som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Björn Sandberg Förvaltning AB har några lediga lägenheter i Rimbo kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Björn Sandberg Förvaltning AB i Rimbo rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Rimbo samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Rimbo så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Björn Sandberg Förvaltning AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Björn Sandberg Förvaltning AB

Björn Sandberg Förvaltning AB
Barkv. 8
762 61 RIMBO


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Björn Sandberg Förvaltning AB

Om du vill besöka Björn Sandberg Förvaltning AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Björn Sandberg Förvaltning AB i Rimbo