Lägenheter och bostadsrätter i Rimbo

Hitta en lägenhet i Rimbo

Annons:
I Rimbo finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Rimbo. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Rimbo som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Rimbo hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Rimbo.

Lägenhet i Rimbo - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Rimbo som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Rimbo.

Roslagsbostäder AB
Centralv. 6
762 31 Rimbo


Stenhuset Fastigheter I Rimbo AB
Ekebyv. 131
762 91 Rimbo


Omsorgshuset Hyresfastigheter I Rimbo AB
Roslagsv. 3 A
762 51 Rimbo


Resfast AB
Uppsalav. 6
762 41 RIMBO


Björn Sandberg Förvaltning AB
Barkv. 8
762 61 RIMBO


Riflex Gredelby 782 AB
Vallbyv. 20
762 51 Rimbo

Annons:


Lär dig mer om Rimbo - korta fakta

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Pris på bostadsrätter i Rimbo

Eftersom priset på en bostadsrätt i Rimbo varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Rimbo för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Rimbo.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Rimbo som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.