Lägenheter och bostadsrätter i Nynäshamn

Hitta en lägenhet i Nynäshamn

Annons:
I Nynäshamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nynäshamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nynäshamn som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nynäshamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nynäshamn.

Lägenhet i Nynäshamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nynäshamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nynäshamn.

Nynäshamnsbostäder AB
Teliv. 8
149 41 Nynäshamn


Arne Carlsson Förvaltnings AB
Stadshusplatsen 2 A
149 30 Nynäshamn


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 12
149 32 Nynäshamn


Rappsta Fastighets AB
Åkerv. 12
149 45 Nynäshamn


Laborantes In Commerciis AB
Vårfruv. 9
149 41 Nynäshamn


Åke Sjödin Fastigheter
Strandgårdsv. 8
149 34 Nynäshamn


Rolf Sohlberg Förvaltnings AB
Centralg. 6
149 32 Nynäshamn


Oolit Fastigheter AB
Däckv. 44
149 35 NYNÄSHAMN

Annons:


Lär dig mer om Nynäshamn - korta fakta

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nynäshamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nynäshamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nynäshamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nynäshamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nynäshamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.