Lägenheter och bostadsrätter i Nykvarn

Hitta en lägenhet i Nykvarn

Annons:
I Nykvarn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nykvarn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nykvarn som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nykvarn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nykvarn.

Lägenhet i Nykvarn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nykvarn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nykvarn.

Nykvarnsbostäder
Mikael Wincklers v. 9
155 30 NYKVARN


Nykvarns Lackering AB
Nedre Bruket
155 32 NYKVARN


Visby Norderstrand 1:21 Lgh Nr 72
Stallbacksv. 8
155 32 NYKVARN


Golfstugan Förvaltning AB
Ladvreta Gård
NYKVARN


Michael Lundholm Holding AB
Mejselvägen 32
155 34 NYKVARN

Annons:


Lär dig mer om Nykvarn - korta fakta

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nykvarn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nykvarn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nykvarn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nykvarn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nykvarn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.