Markus Genc Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Markus Genc Fastigheter AB

Annons:
Markus Genc Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Norsborg som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Markus Genc Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Norsborg kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Markus Genc Fastigheter AB i Norsborg rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Norsborg samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Norsborg så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Markus Genc Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Markus Genc Fastigheter AB

Markus Genc Fastigheter AB
Fågelviksv. 5
145 53 Norsborg


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Markus Genc Fastigheter AB

Om du vill besöka Markus Genc Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Markus Genc Fastigheter AB i Norsborg