OFFICIUM Fastighetsbyrå AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - OFFICIUM Fastighetsbyrå AB

Annons:
OFFICIUM Fastighetsbyrå AB är ett företag eller verksamhet i Norsborg som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om OFFICIUM Fastighetsbyrå AB har några lediga lägenheter i Norsborg kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos OFFICIUM Fastighetsbyrå AB i Norsborg rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Norsborg samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Norsborg så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än OFFICIUM Fastighetsbyrå AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för OFFICIUM Fastighetsbyrå AB

OFFICIUM Fastighetsbyrå AB
Hallunda Torg
145 68 Norsborg
08 - 531 760 60

Annons:


Karta och vägbeskrivning till OFFICIUM Fastighetsbyrå AB

Om du vill besöka OFFICIUM Fastighetsbyrå AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om OFFICIUM Fastighetsbyrå AB i Norsborg