Lägenheter och bostadsrätter i Norsborg

Hitta en lägenhet i Norsborg

Annons:
I Norsborg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Norsborg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Norsborg som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Norsborg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Norsborg.

Lägenhet i Norsborg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Norsborg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Norsborg.

Willhem Stockholm Syd
Forv. 15
145 51 Norsborg


OFFICIUM Fastighetsbyrå AB
Hallunda Torg
145 68 Norsborg


Bostadsförmedlingen Nordic AB
Markus Genc Fastigheter AB
Fågelviksv. 5
145 53 Norsborg


Mitt Alby AB
Domarebacken 38
145 57 Norsborg

Annons:


Lär dig mer om Norsborg - korta fakta

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Norsborg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Norsborg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Norsborg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Norsborg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Norsborg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.