Lägenheter och bostadsrätter i Nacka

Hitta en lägenhet i Nacka

Annons:
I Nacka finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 7 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nacka. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nacka som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nacka hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nacka.

Lägenhet i Nacka - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nacka som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nacka.

Svenska Hem
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Hemgården Förvaltningsaktiebolag
Planiav. 15
131 54 Nacka


Kjell Löfgren Förvaltning AB
Fannydalsplatån 8
131 41 Nacka


Bostadsrätts Kompetens i Stockholm AB
Alphyddev. 51
131 35 NACKA


Fyrtornet Fastighetsförmedling
Lov. 10
131 46 NACKA


Svensk Fastighetsförmedling
Romansv. 12 Nacka Forum
131 53 NACKA


Bjurfors i Nacka
Lillängsv. 3
131 41 Nacka

Annons:


Lär dig mer om Nacka - korta fakta

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nacka

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nacka varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nacka för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nacka.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nacka som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.