Svensk Fastighetsförmedling - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Svensk Fastighetsförmedling

Annons:
Svensk Fastighetsförmedling är ett företag eller verksamhet i Kista som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Svensk Fastighetsförmedling har några lediga lägenheter i Kista kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Svensk Fastighetsförmedling i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kista samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kista så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Svensk Fastighetsförmedling som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling
Kista Galleria
164 53 KISTA
08 - 594 611 50

Annons:


Karta och vägbeskrivning till Svensk Fastighetsförmedling

Om du vill besöka Svensk Fastighetsförmedling kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Svensk Fastighetsförmedling i Kista