Gajin Sakala Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Gajin Sakala Fastigheter AB

Annons:
Gajin Sakala Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Kista som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Gajin Sakala Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Kista kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Gajin Sakala Fastigheter AB i Kista rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Kista samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Kista så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Gajin Sakala Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Gajin Sakala Fastigheter AB

Gajin Sakala Fastigheter AB
Kastrupg. 14
164 41 Kista


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Gajin Sakala Fastigheter AB

Om du vill besöka Gajin Sakala Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Gajin Sakala Fastigheter AB i Kista