Lägenheter och bostadsrätter i Järna

Hitta en lägenhet i Järna

Annons:
I Järna finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Järna. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Järna som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Järna hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Järna.

Lägenhet i Järna - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Järna som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Järna.

Parsifal Daglig Verksamhet, AB
Mölnbov. 24 A
153 32 Järna


Brandalsund Säteri KB
Brandalsunds Säteri
153 91 JÄRNA

Annons:


Lär dig mer om Järna - korta fakta

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Pris på bostadsrätter i Järna

Eftersom priset på en bostadsrätt i Järna varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Järna för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Järna.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Järna som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.