Lägenheter och bostadsrätter i Ingarö

Hitta en lägenhet i Ingarö

Annons:
I Ingarö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ingarö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ingarö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ingarö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ingarö.

Lägenhet i Ingarö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ingarö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ingarö.

Fasth Elinstallationer AB
Lillängsbacken
134 61 INGARÖ


Ramsmora Investment AB
Lämshaga Säteri
134 61 INGARÖ

Annons:


Lär dig mer om Ingarö - korta fakta

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. På Ingarö kyrkogård ligger Sveriges första flygare Carl Cederström begravd, även kallad ”Calle flygare” av lokalbefolkningen.

Yta: 63 km2
Invånarantal: 4500, år 1995

Pris på bostadsrätter i Ingarö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ingarö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ingarö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ingarö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ingarö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.