J2 Real Estate AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - J2 Real Estate AB

Annons:
J2 Real Estate AB är ett företag eller verksamhet i Hässelby som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om J2 Real Estate AB har några lediga lägenheter i Hässelby kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos J2 Real Estate AB i Hässelby rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Hässelby samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Hässelby så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än J2 Real Estate AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för J2 Real Estate AB

J2 Real Estate AB
Älvdalsv. 44
165 75 HÄSSELBY


Annons:


Karta och vägbeskrivning till J2 Real Estate AB

Om du vill besöka J2 Real Estate AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om J2 Real Estate AB i Hässelby


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.