Lägenheter och bostadsrätter i Hässelby

Hitta en lägenhet i Hässelby

Annons:
I Hässelby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hässelby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hässelby som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hässelby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hässelby.

Lägenhet i Hässelby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hässelby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hässelby.

Åkermyntan Mäklare AB
Drivbänksv. 7
165 74 Hässelby


Varma Omtankar HB
Liljekungsv. 196
165 75 HÄSSELBY


Smedstaden AB
Brunklövergränd 6
165 78 Hässelby


Guldnävan AB
Berguddsv. 49
165 71 HÄSSELBY


J2 Real Estate AB
Älvdalsv. 44
165 75 HÄSSELBY

Annons:


Lär dig mer om Hässelby - korta fakta

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Pris på bostadsrätter i Hässelby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hässelby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hässelby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hässelby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hässelby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.