Lägenheter och bostadsrätter i Haninge

Hitta en lägenhet i Haninge

Annons:
I Haninge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Haninge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Haninge som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Haninge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Haninge.

Lägenhet i Haninge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Haninge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Haninge.

Fönsterputs Specialisten Nr 1
Vattenfallsv. 7
136 47 HANINGE

Annons:


Lär dig mer om Haninge - korta fakta

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Pris på bostadsrätter i Haninge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Haninge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Haninge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Haninge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Haninge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.