Lägenheter och bostadsrätter i Handen

Hitta en lägenhet i Handen

Annons:
I Handen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Handen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Handen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Handen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Handen.

Lägenhet i Handen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Handen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Handen.

SkandiaMäklarna Västerhaninge
Vendelsöv. 39
136 44 Handen


Eget Hem AB
Folkparken 6
136 40 Handen


Svensk Fastighetsförmedling
Handenterminalen 6
136 40 Handen


Salomon Fastighets AB
Utgårdsv. 30
136 43 HANDEN


Hh Development AB
Gräsvretsv. 8
136 48 Handen

Annons:


Lär dig mer om Handen - korta fakta

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Pris på bostadsrätter i Handen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Handen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Handen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Handen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Handen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.