Lägenheter och bostadsrätter i Gräddö

Hitta en lägenhet i Gräddö

Annons:
I Gräddö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gräddö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gräddö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gräddö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gräddö.

Lägenhet i Gräddö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gräddö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gräddö.

Harmén Fastigheter
Riddersholm 940
760 15 Gräddö

Annons:


Lär dig mer om Gräddö - korta fakta

Gräddö är en småort i Rådmansö socken i Norrtälje kommun i Roslagen. Från Gräddö avseglade den svenska expeditionskåren som i augusti år 1809 avseglade till Ratan i Västerbotten för att slå den ryska infallande armén.

Yta: 97 hektar
Invånarantal: 250, år 2010

Pris på bostadsrätter i Gräddö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gräddö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gräddö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gräddö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gräddö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.