Lägenheter och bostadsrätter i Furusund

Hitta en lägenhet i Furusund

Annons:
I Furusund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Furusund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Furusund som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Furusund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Furusund.

Lägenhet i Furusund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Furusund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Furusund.

Furusundsmäklaren AB
Nordkapsv. 2
760 19 FURUSUND

Annons:


Lär dig mer om Furusund - korta fakta

Furusund är en ö och småort i Stockholms skärgård mellan Yxlan och Eknö i Blidö socken i Norrtälje kommun, Stockholms län. Idag präglas ön av många fritidsboende, speciellt sommartid. Furusund har även gett namn till den starkt trafikerade Furusundsleden som passerar mellan Furusund och Yxlan.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 118, år 2012

Pris på bostadsrätter i Furusund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Furusund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Furusund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Furusund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Furusund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.