Lägenheter och bostadsrätter i Enskededalen

Hitta en lägenhet i Enskededalen

Annons:
I Enskededalen finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Enskededalen. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Enskededalen som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enskededalen hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enskededalen.

Lägenhet i Enskededalen - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Enskededalen som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Enskededalen.

SkandiaMäklarna
Sockenv. 534
121 34 Enskededalen

Annons:


Lär dig mer om Enskededalen - korta fakta

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Pris på bostadsrätter i Enskededalen

Eftersom priset på en bostadsrätt i Enskededalen varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Enskededalen för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Enskededalen.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Enskededalen som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.