Lägenheter och bostadsrätter i Enskede

Hitta en lägenhet i Enskede

Annons:
I Enskede finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Enskede. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Enskede som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enskede hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enskede.

Lägenhet i Enskede - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Enskede som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Enskede.

HusmanHagberg
Stockholmsv. 1
122 62 Enskede


Leif Carlsson Arkitekt & Bildfirma AB
Tallkrogsv. 30
122 63 ENSKEDE


Entré Rekommenderade Mäklare AB
Handelsv. 26
122 32 ENSKEDE


Fallander & J:son Fastighetsbyrå
Handelsv. 26
122 32 ENSKEDE


Södermäklarna
Nynäsv. 314
122 34 ENSKEDE


Mäklarhuset
Handelsv. 186
122 38 ENSKEDE


Bostadsföreningen Nya Hemmet Nr 2 U P A
Nynäsv. 330
122 34 ENSKEDE


Fastigheten K-Säter 1 AB
Domsjögränd 3
122 64 Enskede

Annons:


Lär dig mer om Enskede - korta fakta

Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Enskede

Eftersom priset på en bostadsrätt i Enskede varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Enskede för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Enskede.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Enskede som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.