Sommarstaden Fastigheter AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Sommarstaden Fastigheter AB

Annons:
Sommarstaden Fastigheter AB är ett företag eller verksamhet i Ekerö som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Sommarstaden Fastigheter AB har några lediga lägenheter i Ekerö kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Sommarstaden Fastigheter AB i Ekerö rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Ekerö samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Ekerö så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Sommarstaden Fastigheter AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Sommarstaden Fastigheter AB

Sommarstaden Fastigheter AB
Älvv. 5
178 52 EKERÖ


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Sommarstaden Fastigheter AB

Om du vill besöka Sommarstaden Fastigheter AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Sommarstaden Fastigheter AB i Ekerö