Lägenheter och bostadsrätter i Djursholm

Hitta en lägenhet i Djursholm

Annons:
I Djursholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 12 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Djursholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Djursholm som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Djursholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Djursholm.

Lägenhet i Djursholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Djursholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Djursholm.

SkandiaMäklarna i Danderyd
Vendev. 9
182 69 Djursholm


Tomas Bergström Holding AB
Trudvangsv. 5
182 63 Djursholm


Grimma Förvaltning AB
Niordv. 9
182 55 DJURSHOLM


Kapitalförvaltning I Viken AB
Förvaltnings AB Sigrum 15
Helgev. 2
182 54 Djursholm


Cordum AB
Mjölnartorpsv. 13
182 66 DJURSHOLM


Gutemar Invest AB
Ekebyv. 20
182 55 DJURSHOLM


Fagersta Hem AB
Stensjö Kulturmiljö AB
Stenbocksv. 16
182 62 DJURSHOLM


Barkborren Förvaltning AB
Gudmundv. 7
182 69 Djursholm


Broville Viken AB
Björkebergav. 4 B
182 63 Djursholm


Morteza Asghary Holding AB
Ekebydalsv. 6 A
182 65 Djursholm

Annons:


Lär dig mer om Djursholm - korta fakta

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Djursholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Djursholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Djursholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Djursholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Djursholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.