Gamla Färjeläget AB - ett bostadsföretag som kan hjälpa dig med lägenhet

Lägenhet - Gamla Färjeläget AB

Annons:
Gamla Färjeläget AB är ett företag eller verksamhet i Djurhamn som sysslar med lägenheter i någon form, t.ex. som hyresvärd, bostadsrättsförening eller bostadsföretag. För att få reda på om Gamla Färjeläget AB har några lediga lägenheter i Djurhamn kan du använda kontaktuppgifterna nedan för att kontakta dom. Om du inte hittar någon passande lägenhet hos Gamla Färjeläget AB i Djurhamn rekommenderar vi att du tar kontakt med något annat företag i Stockholm som sysslar med lägenheter.

För att få den bästa bilden över lediga lägenheter i Djurhamn samt se vilka bostadsrätter som är till salu i Djurhamn så rekommenderar vi att du kontaktar flera företag än Gamla Färjeläget AB som arbetar med lägenheter. När det gäller bostadsrättsföreningar kan det också vara bra att kontakta andra i föreningen för att få insikt i hur trevlig föreningen är.

Kontaktuppgifter för Gamla Färjeläget AB

Gamla Färjeläget AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN


Annons:


Karta och vägbeskrivning till Gamla Färjeläget AB

Om du vill besöka Gamla Färjeläget AB kan du använda nedan karta och vägbeskrivning.Kommenterat om Gamla Färjeläget AB i Djurhamn


Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.