Lägenheter och bostadsrätter i Djurhamn

Hitta en lägenhet i Djurhamn

Annons:
I Djurhamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Djurhamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Djurhamn som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Djurhamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Djurhamn.

Lägenhet i Djurhamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Djurhamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Djurhamn.

Gamla Färjeläget AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN

Annons:


Lär dig mer om Djurhamn - korta fakta

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Pris på bostadsrätter i Djurhamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Djurhamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Djurhamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Djurhamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Djurhamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.