Lägenheter och bostadsrätter i Danderyd

Hitta en lägenhet i Danderyd

Annons:
I Danderyd finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Danderyd. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Danderyd som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Danderyd hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Danderyd.

Lägenhet i Danderyd - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Danderyd som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Danderyd.

Edlunds Fastighetsbyrå, Knut Edlund AB
Mörbyleden 22
182 32 DANDERYD


L. Sundberg I Göteborg AB
073 - 440 71 55Axelsson, Solveig Birg
Sätraängsv. 94
182 37 Danderyd


Scanplate AB
Rinkebyv. 27
182 36 DANDERYD


Akelius Fastigheter Gräshoppan 5 AB
Akelius Vilunda 28:24 AB
Akelius Hasselholmen 1 AB
Akelius Fjärdholmen 1 AB
Wemi Fastighetsutveckling AB
Slånbärsv. 3
182 36 DANDERYD


Sundbergs Fastigheter I Göteborg ABAnnons:


Lär dig mer om Danderyd - korta fakta

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Pris på bostadsrätter i Danderyd

Eftersom priset på en bostadsrätt i Danderyd varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Danderyd för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Danderyd.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Danderyd som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.